Descopera-ti maestrul interior -calea spre libertatea, adevarul si pacea sufletului tau

Posted by Self Discovery | Posted in Blog, Self Discovery Camp | Posted on 26-04-2012-05-2008

0

Descopera-ti maestrul interior-calea spre libertatea, adevarul si pacea sufletului tau-

 

 full of happyness  by tostandalone 1024x768 Descopera ti maestrul interior  calea spre libertatea, adevarul si pacea sufletului tau

 

Cum s-a nascut acest workshop?

 Mergand prin viata si in acelasi timp pe drumul catre evolutia sufletului, am observat  multa confuzie. Aceasta confuzie m-a urmarit  si pe mine multa vreme, desi am pasit pe drumul dezvoltarii personale si pe drumul cautarii unei cai care sa ma scape de suferinta  de cativa ani. De fiecare data am primit alta strategie, alta metoda, alta tehnica care imi promitea obtinerea succesului in toate formele sale, financiar,  relational, personal, profesional. Niciuna dintre ele insa nu mi-a adus ceea ce cautam ci doar franturi si iluzii. Acestea singure fara calatoria plina de semnificatie si intelegera a cine sunt eu, nu au valorat absolut nimic.

Din ce in ce mai multa lume cauta o cale prin care poate sa traiasca o viata plina de bucurie, pace sufleteasca, sentimentul de abundenta si plenitudine si exista din ce in ce mai multe promisiuni ale acestora prin diferitele programe de dezvoltare personala care apar.  Fiecare dintre ele  poarta cu sine o buna intentie  insa in acelasi timp ,in opinia mea, multe dintre ele  poarta un adevar subiectiv.

De ce?

Pentru ca nu exista o strategie sau o reteta universal valabila pentru  toata lumea si aceste metode te pot baga in ceata mult mai mult decat erai pana sa incepi sa le aplici.

Cea mai puternica intrebare pe care ti-o vei pune vreodata este ‘’Cine sunt eu?’’ si reprezinta totodata cred ca cea mai indelunga cautare a unei fiinte umane. Tototdata atunci cand ajungi sa iti raspunzi la aceasta intrebare, o noua lume si o noua viata ti se va releva in fata ochilor.

Incepem sa gasim  si sa devenim noi insine atunci cand incepem sa vedem ca  suntem deja gasiti,  suntem deja intregi, deja minunati asa  cum ne-am nascut sa fim.

Singura problema  este ca exista atat de multe lucruri , atat de multe fixatii pe modul in care ceilalti ne percep  sau cum sa obtinem cat mai  multe lucruri care credem ca ne vor aduce fericirea  si cum sa sabim mai mult , incat nu vedem adevarul.

Asa ca adevarata provocare este cum sa incetam sa fim ceea ce nu suntem ? Cum ne eliberam de de falsa noastra identitate care ne indeamna mereu sa facem pe plac altora, sa cersim afectiunea, sa facem obsesii pentru control si siguranta ? Cum ne eliberam de bagajele vechi ale durerilor din trecut si de toate celelalte credinte si tipare care ne tin inchisi in limitari.

Multi oameni cauta pacea si bucuria permanenta, de fapt dincolo de toate visurile si dorintele pe care le avem, cu totii cautam sa ne intoarcem in acel loc, pe care il numim ‘’acasa’’ si in care putem gasi linistea, pacea si iubirea  pentru totdeauna pe care le cautam.

Unii dintre noi gasesc confortul  optim si impacarea  pentru scurte momente in viata lor. Nici macar cei mai mari experti in modul de functionare a creierului uman nu au reusit sa gaseasca acest confort  pentru ca se pare ca exista mai mult decat atat.

Deja cercetarile au concluzionat ca nu suntem doar corp si minte. Esti mai maret decat mintea ta si corpul tau. Mai mult studiile au demonstrat ca suntem fiinte eterne care au  experiente umane.

Ce ar fi daca ai putea gasi pacea si linistea si confortul interior  permanent pe care le cauti?

Acest lucru este posibil si aceasta cale este deschisa pentru tine.

Majoritatea oamenilor poarta cu sine toata viata o idee falsa a cine sunt si astfel experimenteaza din ce in ce mai mult  suferinta.

Credintele despre cine esti te conduc spre cele mai mari suferinta in viata.

Prea putini ne-am pus intrebarile fundamentale despre cine si ceea ce suntem si cum functioneaza realitatea noastra. Mergem prin viata  cu convingerea ca suntem sentimentele, corpul, gandurile noastre si ne descriem pe baza experientelor nostre din trecut. Traim pe baza unor reguli si idei despre viata care reprezinta sistemul nostru de credinte.  Acest sistem a luat nastere  printr-un amestec de idei venite din mintea noastra subconstienta,  de la ancestori,  din adn-ul nostru,  de la parinti,  si amintirile si experientele noastre si ceea ce ne-a fost spus de-a lungul vietii.  Toate acest surse ne conduc spre o existenta limitata  comparativ cu ceea ce suntem cu adevarat. Cand invatam sa ne punem intrebarile potrivite, poarta spre libertate  si pace interioara incepe sa se deschida usor, usor. Dintr-un loc al unei inalte constiinte incepem sa primim raspunsuri si sa vedem  clar, iar din aceasta claritate se naste bucuria, iubirea, pacea si fericirea permanenta, independent de lumea exterioara in care traiesti.

 

Cand incepi sa descoperi cine esti, incepi sa simti care este adevarata ta natura si puterea ta divina. Aceasta este cheia principala care te conduce spre a vedea magia vietii. In acest moment te conectezi cu maestrul tau interior care traieste viata dintr-un loc al iubirii, un loc al bucuriei si incantarii permanente.  Intelegand cum functioneaza mintea noastra, emotiile si gandurile noastre  indoielile noastre dispar si adevarul ti se releveaza.

Daca citesti aceste randuri este momentul sa ajungi la aceasta intelegere profunda care iti va transforma viata  in cel mai magnific mod posibil.

Cine sunt Eu? Ce sunt  Eu? Acesta este cea mai mareata intrebare din intreg universul  si o data ce treci de la falsa ta identitate la adevar, toata credintele tale limitate  se tranforma in credinte nelimitate care iti vor oferi  pacea si linistea si claritatea pe care le-ai cautat dintotdeauna.

Pacea interioara si  fercirea este starea noastra naturala si  poate fi minunat sa  stii cum poti ajunge sa vezi asta si sa fii asta.  Esti deja libera, tot ceea ce ai nevoie sa faci este sa ajungi sa vezi asta.

Tehnicile de meditatie, jocurile pe care le vom face nu sunt cele care iti vor oferi libertatea, insa  ele sunt calea prin care vei putea vedea ca deja esti libera, deja esti iubita, deja esti vazuta.

Acest workshop este cel care iti poate aduce intelegerea ca nu esti sentimentele tale si nu esti gandurile tale. Acest workshop este cel care iti poate fi un indicator pentru ca tu sa vezi  ca nu esti corpul tau si nici macar vocea din capul tau.  Intelegera profunda a cum functioneaza mintea noastra, intelectul si ego-ul  iti pot tranforma viata si elibera minta. Eu pot sa iti arat cum sa ajungi la aceasta intelegere insa nu o pot face pentru tine. Iti voi arata calea prin care eu am ajuns la aceasta libertate  insa  doar maestrul tau interior va fi cel care te va aduce la cea mai intalta forma de iubire si pace pe care o cauti.

Ce iti ofera acest workshop si cui se adreseaza?

 

Acest workshop este pentru toti cei care isi doresc  o trezire spirituala completa sau doar isi doresc sa experimenteze viata intr-un total alt mod, plin de bucurie si incantare.

Prin tehnicile si jocurile prezentate vei putea sa experimentezi cine esti cu adevarat si sa pasesti spre o intelegere profunda care iti ofera libertatea mintii si bucuria sufletului.

Iti vei descoperi adevarata natura, intr-o experienta care cuprinde si jocuri in mijlocul naturii.

Vei invata cum sa meditezi  in cel mai simplu mod posibil

Vei afla ce inseamna de fapt puterea prezentului si cum poti sa o aplici in viata de zi cu zi

Vei invata cum sa-ti armonizezi trupul, mintea si spiritul printr-o tehnica de armonizare si energizare foarte simpla

Vei afla cum functioneaza realitatea si care este legatura intre ceea ce se afla in interiorul tau si ceea ce experimentezi in exteriorul tau

Vei realiza ca nu straduinta de a te elibera te conduce spre libertatea ci intelegerea  a cine esti cu adevarat.

Vei invata cum functioneaza mintea in trecut si viitor si cum poti sa eliberezi stresul in cel mai rapid mod posibil.

Vei afla de ce traiesti ceea ce traiesti si cum te poti elibera de durere pentru a incepe sa percepi viata dintr-un loc al iubirii si bucuriei

Vei descoperi care este legatura intre spiritualitate si viata materiala  pe care o traiesti si cum poti experimenta bucuria, iubirea , pacea si prosperitatea din ce in ce mai mult in viata ta

Vei experimenta cele mai simple metode de transformare si vindecare  personala

Vei afla  care este scopul relatiilor in evolutia ta si cum sa ai parte de iubirea implinitoare  pe care o cauti

Vei afla cum eliberarea de atasamentele fata de rezultat si asteptari iti poate imbunatati drastic viata intr-un mod pozitiv

 

Teme :

 

Cine sunt eu? Sunt eu mintea mea, gandurile mele, sentimentele mele?

(diferenta intre ceea ce credem ca suntem si cine suntem cu adevarat)

Tehnica de meditatie pentru a experimenta adevarata noastra natura

Mintea intre trecut si viitor

( legatura intre puterea prezentului, sistemul nostru imunitar si stres)

Povestea ta, amintirile si falsa identitate care duce la suferinta

Intelepciunea inimii  versus intelepciunea mintii

Cum a trai in inima te elibereaza de proiectii, de frici, de indoieli

Suntem cu adevarat separati? Care este rolul oamenilor din viata noastra?

Tehnica practica pentru a vedea cine suntem  cu adevarat cu ajutorul celorlalti

Relatiile si scopul lor in evolutia ta

Cum sa nu mai suferi in relatii si sa te eliberezi de dependenta si gelozie

Atasamentul de alti oameni si lucruri

Cum sa te eliberezi de atasamente mentale pentru a simti libertatea si bucuria

Care este reala cauza a bolilor fizice si emotionale ? Cum poti sa te vindeci de suferintele fizice si emotionale singura?

Tehnica de armonizare si energizare

E necesar sa te misti prin viata cu un plan? Cum ajungi sa obtii fara tot ceea ce ai nevoie fara eforturi si lupta?

Nimic nu e intamplator

Ne cream singuri realitatea sau doar descoperim creatia?

Terapia iertarii si rolul ei in viata noastra

Te iubesc, multumesc, imi pare rau , iarta-ma in viata ta

 

Program:

Joi:

14:00- 18:30 cazare si odihna pana la cina.

18:30: Cina

19:30 Deschiderea evenimentului, prezentari si discutii despre program

20:30 Jocuri de autocunoastere

Cercul increderii

Meditatie de seara

Vineri:

08:00 Meditatie de dimineata si yoga de inviorare outdoor

08:30 Mic dejun

09:30 Seminar:

10:30 Pauza

 11.00 Seminar

12:30 Pranz

13:30- 17:00 Timp liber, plimbare si jocuri in natura, educatie outdoor.( Educatia outdoor are ca scopuri: dezvoltarea personală şi îmbunătăţirea relaţiilor sociale;dezvoltarea unei relaţii mai strânse cu mediul înconjurător, înţelegerea şi compasiunea pentru mediul înconjurător;

17:30 Seminar

19:30 Cina

21:00 Seminar

 

Sambata:

08:00 Meditatie de dimineata si yoga de inviorare outdoor

08:30 Mic dejun

09:30 Seminar

10:30 Pauza

11:00 Seminar

12:30 Pranz

13:30 -17:00 Timp liber, Vizite la obiectivele turistice din imprejurimi, socializare, coaching individual

17:30- 19:30 Seminar

19:30 Cina

20:30 Seminar

22:00 Timp liber, mima, jocuri de grup, relaxare

 

Duminica:

08:00 Micul dejun

09:00 Seminar

10:00 Pauza

10:30 seminar

12:00 Pranz

Feedback, incheierea si plecarea

Ce include pachetul Self Discovery Camp:

Cazare in camere duble

3 mese pe zi

Participare seminarii indoor

Coaching individual in limita timpului disponibil

Coaching post workshop

Workbook individual cu informatiile prezentate

DVD Cadou Puterea creatoare a afirmatiilor)

Carte cadou Indragosteste-te de tine

Locatie:

183 Descopera ti maestrul interior  calea spre libertatea, adevarul si pacea sufletului tau

Pensiunea Bradul Inalt, Bran, judetul Brasov

Pentru a vedea mai multe imagini de la locatie va rog sa vizitati linkul urmator:

http://www.bradulinalt.com/ 

*Este posibil ca pensiunea sa fie alta de la grupa la grupa insa locatia ramane Bran.

Imediat cum apar noutati ele vor aparea aici pe site.

 

Costuri si inscriere:

Acest workshop se organizeaza pe mai multe grupe.

Alege perioada in care doresti sa participi. Locurile sunt limitate la 20 pentru fiecare grupa.

Serie Pret Locuridisponibile
Seria 1:  07-10 iunie 699 lei/ pers Incheiat
Seria 2: 19-22 iulie 699 lei/pers. 0
Seria 3: 09-12 august 699 lei/pers. 10
Seria 4: 30 august-02 septembrie 699 lei/pers. 15
Seria 5: 20-23 septembrie 699 lei/pers. 15
Seria 6: 04-07 octombrie 699 lei/pers. 20
Seria 7: 18-21 octombrie 699 lei/pers. 15
Seria 8: 08-11 noiembrie 699 lei/pers. 20

 

Costuri: 699 lei. Plata se poate face  in 2 transe sau integral. Pentru a-ti confirma locul  este necesara plata unui avans  de 40% din suma in 10 zile de la inscriere.  Restul sumei se va achita pana maxim cu 3 zile inainte de plecare
Numar  maxim de participanti: 20 pentru fiecare grupa

Dupa ocuparea locurilor ne rezervam dreptul de a refuza inscrierile.

Pentru detalii

Contact:Cristina Miculete

cristina@selfdiscovery.ro

Telefon: 0752178844

Cont:  RO05RZBR0000060012383226

Raiffeisen BANK

Se acorda discount de 5% pentru:

  • Participantii la o editie anterioara Self Discovery Camp
  • Achitarea integrala a taxei de participare
  • Participantii care vin insotiti de un prieten

Daca nimic nu va fi pe placul tau in aceasta  tabara, iti dam banii inapoi!

Daca vrei sa participi la acest eveniment, lasa-ne datele tale in formularul de mai jos, si te vom contacta cat mai curand

 

Cine sustine acest workshop?

223103 1502423700137 1820561524 927123 6307735 n Descopera ti maestrul interior  calea spre libertatea, adevarul si pacea sufletului tau

 

Cristina Miculete este de 5 ani in domeniul tranformarii si vindecarii personale si a cautat metodele si tehnicile optime care te pot duce spre a obtine implinirea personala de aproximativ 10 ani. Trainer avizat  CNFPA, NLP practitioner, trainer si coach spiritual cu influente samanice, autor si marketer, isi doreste sa contribuie la rapandirea adevarului spiritual pe care l-a descoperit si aplicat in viata ei cu rezultate extraordinare.

Dincolo de toate aceste titluri , sunt un om, ca si tine, care simte ca menirea si chemarea lui interioara este sa imparta cu lumea ceea ce a descoperit si sa contribuie la fericirea si implinirea celorlalti. Sunt un mesager al constiintei superioare si un indiciu care te va asista in gasirea caii maestrului tau interior.

Te astept alaturi de mine, cu iubire si caldura.
Daca vrei sa participi la acest eveniment, lasa-ne datele tale in formularul de mai jos, si te vom contacta cat mai curand

 

Ce spun cativa  din participantii la acest workshop:

 

” In alta ordine de idei am descoperit ca atat de tare m-am “contaminat” cu starea sursa  despre care am vorbit la workshop, incat am adaptat din mers tot ceea ce faceam inainte cu consum de energie la:
 ”Nu ma intreba….
Fac ce-mi spune INIMA.”
 Ceea ce e si mai interesant este cum ii “contaminez” si pe cei cu care intru in contact.
Dintr-o data toate problemele dispar, stresul este eliminat si rezulta o cantitate imensa de energie, de timp, de resurse cu care poti face tot ce inainte parea ca nu se poate.
Si cand credeam ca mai eficienta de atat nu pot fi am descoperit maxima eficienta si asta gratie workshopului.
Daca inainte puteam fi eficienta pentru ca ma organizam foarte bine- dar asta implica consum, acum sunt eficienta pentru ca am acces nelimitat la resurse- adica nu numai ca nu mai consum ci dimpotriva.
Acum moneda realitatii a fost experimentata pe ambele ei fatete.
Din experienta si cautarile mele pot spune acum ca la Dumnezeu /Realitate/Sursa/… poti ajunge pe mai multe cai dar cea mai lipsita de efort este cea in care redescoperi ca de fapt nu trebuie sa faci nimic pentru ca totul a fost dintotdeauna asa si ca doar mintea crea iluzia separarii de Cine esti dincolo de ceea ce credem ca suntem de fapt.
O multime de conexiuni mi s-au dezvaluit acum si tot ce mai pot sa spun este ca traiesc intr-o stare de Gratie, de Flux din care nu mai am nici o sansa/dorinta/nevoie sa ies, sa imi recreez iluziile de separare.
Asta a fost feedbackul meu pentru tine si in egala masura pentru mine.
Multumesc. Te Iubesc.
Sa auzim numai de bine!”
Cristina, Pitesti
”Imi este greu sa explic in cateva cuvinte ceea ce s-a intamplat in acest workshop. Pentru mine a fost un joc plin de emotie,informatie si de confirmari…. a fost sa zic asa “gura de oxigen” de care aveam nevoie…am trait si simtit la maxim fiecare moment…
In concluzie :…the best off..si ca sa fiu mai pragmatica a meritat toti baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. icon smile Descopera ti maestrul interior  calea spre libertatea, adevarul si pacea sufletului tau
 Iti multumesc si te iubesc,
Loredana, Constanta
”Sincer am venit cu ideea ca o sa vina cineva si o sa-mi repete ceea ce stiu de 15 ani de la prietena mea buna, care este si ea trainer, dar n-a fost asa. In prima faza, am crezut, eee, e  o tipa tanara, a citit o gramada si vine si imi vorbeste din carti. Dar din nou n-a fost asa, mi-am dat seama ca ea chiar face ceea ce ne spune noua sa facem, era un model. Nu era ceva de genul, teoria…si practica ma tavaleste:) Cristina chiar era asa in armonie cu ceea ce spunea. Si nu stiu daca ati observat, ea nu vine sa intre in sufletul tau sa iti zica, asta e calea, schimba-te, ea doar este ceea ce este si astfel si ne arata cum sa fim si noi ceea ce suntem.
Greieras, Pitesti ( vorbind in fata celorlalte fete despre workshop)
SARU’MANA  pentru ca ai facut sa ne intalnim, pentru mesajul pe care il transmite prin tine UNIVERSUL, pentru TOT.

Poti vedea poze de la primul workshop  pe linkul de mai jos: ( prima grupa a fost doar pentru femei).

Click Aici

 

 

 

Numele / Prenume

Email

telefon (obligatoriu)

Intrebari/nelamuriri/sugestii

 

Write a comment

*